Kisbusz bérlés

A kisbusz bérlés lesz a megfelelő megoldás, ha kirándulni mész barátaiddal, csapatépítő tréninget, családi nyaralást tervezel, tehát minden olyan program esetén, ahova együtt mentek, együtt jöttök és 5-nél több személy vesz részt rajta.

Bármely esetről is legyen szó, könnyebb megszervezni, ha van saját használatban lévő bérelt jármű, biztos, hogy senki nem marad le és mindenki számára megfelelő tempóban tudtok haladni. Cégek számára is hatékony megoldás a kisbusz, hiszen csapatépítő tréningeken kívül több olyan esemény is lehet, amelyre külső helyszínen kerül sor, ilyenek például a konferenciák. Ilyen alkalmakkor mindenképpen pozitív, ha a munkaadó biztosítja az utaztatást, erre tökéletes lehetőség a kisbusz bérlés.

Kisbusz bérlés előnyei

Bármilyen programot is tervezünk, minden esetben kényelmet biztosít a kisbusz bérlés. Nem kell vonatindulásokhoz szabni az utazást, nincs rohanás, és nem kell idegenekkel megosztanunk a helyünket. Nem kell a tömegközlekedéssel bajlódni, hiszen ajtótól ajtóig utazunk, továbbá a csomagok szállítása is sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, higiénikusabb.

Kisbuszt bérelni praktikusabb, mint két személyautót kölcsönözni, hiszen ha két autóban utazik a társaság, két sofőrt kell kijelölni, az utazás idejére feloszlik a társaság, ráadásul a benzinköltség is megnövekszik. A csomagok sem biztos, hogy kényelmesen elférnek két autó csomagtartójában, főleg, ha többnapos programról van szó. A kisbusz bérlés biztosítja, hogy a társaság végig együtt maradjon. Ezen felül a helyet sem kell megosztani másokkal, mint ahogy például vonat esetében kellene. Így az utazás során végig a barátaiddal, családoddal lehetsz. Családi utazás során is sok előnnyel jár a kisbusz bérlés. Mindenki egy autóban van, nem kell eldönteni, hogy ki melyik járműben üljön, és ha csak egy felnőtt vezet, a többiek jobban oda tudnak figyelni a gyerekekre.

Az egyéb utazási lehetőségeknél jóval biztonságosabb a kisbusz bérlés családi utazások esetén, hiszen a gyermekekre kevésbé lehet ügyelni a tömegközlekedésen. Így a kicsiknek nincs lehetőségük a vonatállomáson futkározni, hiszen mindenki ugyanabban az autóban ül. Ez pedig mindenképpen jó hír, hiszen így a felnőttek rengeteg stressztől óvják meg magukat.

Bármely évszakra tervezel utat, jó választás a CarrentalCorvinnál kölcsönözhető Renault Trafic, hiszen klímával rendelkezik, így nem lesz kényelmetlen az út a nyári hőségben. A hideg tél során az állófűtés gondoskodik az extra melegről. Mi pedig gondoskodunk a téli-nyári gumicseréről, így ezzel sem kell foglalkoznod.

A kisbuszok bérlésének ára nálunk tartalmazza az országos autópálya-matricát is, így bárhol is van a cél, a belföldi utazás feltételét mi biztosítjuk. Napi 200 km felett pedig csupán 25 Ft/km-es felárat számítunk, így az ország bármely pontja elérhető közelségbe kerül. Mindent összevetve a kisbuszok bérlése bármilyen csoportos utazás esetén megkönnyíti az összes utazó dolgát.

Mi, a CarrentalCorvinnál 30 éves tapasztalatunkkal biztosítjuk, hogy a kisbusz bérlés menete könnyű és gyors legyen. Vedd fel velünk a kapcsolatot!