Autóbérlés

Napjainkban már nem meglepő, ha valaki autóbérlés mellett dönt. Akár egy pár napos kiruccanást tervezel pároddal vagy családoddal, akár nagyobb kapacitású gépjárműre van szükséged, az autóbérlés egyszerű megoldást nyújt cégek és magánszemélyek számára egyaránt.

Autóbérlés a belvárosban

A CarrentalCorvin Autókölcsönző tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A Corvin sétányon találsz minket, a metró- és villamosmegállóktól csupán pár perc sétára.

Kedves és rugalmas kiszolgálást nyújtunk. Az autóbérlés könnyű és gyors menetét biztosítjuk, melyre több mint 30 éves tapasztalatunk a garancia. Autóink újak, jól felszereltek, továbbá klímával rendelkeznek. Minden szükséges téli-nyári gumicserét természetesen elvégzünk, ezzel neked nem kell foglalkoznod. Az ár ezen túl tartalmazza még az országos autópálya-matricát is, hogy ez se okozzon gondot. Neked már csak vezetned kell.

Flottánk

Többféle, négy vagy öt fős kapacitású személyautóval tudunk szolgálni. Ezek tökéletesek lehetnek egy hétvégi utazásra a családdal vagy barátokkal. Abban az esetben, ha nagyobb járműre lenne szükséged, egy 9 fős kisbusszal állunk még rendelkezésedre.

Különlegességünk a Chevrolet Doctors Coupe – egy 1929-es évjáratú, veterán jármű, amely után garantáltan megfordulnak az utcán. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni esküvődet vagy egyéb, hasonlóan fontos napot, ez a tökéletes lehetőség arra, hogy kiemelkedj bármely más fényűző választás közül. Fotózáshoz is különleges hátteret nyújt ez a veterán autó. A Chevrolet Doctors Coupe esetén az autóbérlés csak sofőrrel együtt lehetséges, amelyet az ár már tartalmaz, ezért amiatt sem kell aggódnod, hogy ki fog a kormány mögött ülni. Ezt az igazán nem mindennapi járművet már filmforgatáshoz is kölcsönözték kellékként, ennek köszönhetően több filmben is szerepelt, továbbá színházi kellékként is jól funkcionálhat.

Egyéni igények

Tudjuk, hogy nem minden embernek ugyanolyanok az igényei, ezért, ha több járművet szeretnél, vagy hosszú távra van szükséged autóra, mi rendelkezésedre állunk.

Akár magánszemélyként, akár cégként történik az autóbérlés, a megfelelő iratok meglétével és betöltött 21. életévvel akadály nélkül tudjuk átadni a járműv(ek)et. A tudnivalók fülre kattintva megtekinthető, hogy milyen iratok szükségesek az autóbérléshez. Minden esetre felkészültek vagyunk: amennyiben több járműre van szükséged, egyedi árajánlatot készítünk. Szükség esetén partnercégünk a flottánkon túl több járművet is tud biztosítani. Amennyiben hosszú távra szeretnél tervezni, ebben is rendelkezésedre állunk. Egyéni megállapodás keretében nyújtunk erre lehetőséget.

Mint minden autóbérlés esetében, nálunk is szükséges a kaució. Leendő ügyfeleinktől a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy ez mindenképpen kötelező-e. Ettől sajnos semmilyen esetben nem tudunk eltekinteni. Egy másik kérdés, amit gyakran feltesznek, hogy korlátlan távot tehetnek-e meg járműveinkkel. Nálunk napi 200 km-es limit van, azonban a megtett 200 km-t átlépve csupán 25 Ft/km a felár, ezzel is biztosítjuk a rugalmasságot az igényekhez mérten.

Tapasztalatunknak és gyors, kedves kiszolgálásunknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az autóbérlés velünk kellemes élmény lesz. Mindez pedig könnyen megközelíthető helyen, a Corvin sétányon található. Nálunk az autóbérlés gyors, egyszerű folyamat. Vedd fel velünk a kapcsolatot és utazz kötöttségek nélkül!